Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سیدعیسی سهرابی سرپرست آموزش و پرورش لرستان شامگاه جمعه در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار داشت: با توجه به اعلام دانشگاه علوم پزشکی لرستان مبنی بر رنگ بندی وضعیت کرونا در استان، آموزش در همه شهرهای قرمز استان شامل خرم‌آباد، بروجرد ، دورود، الیگودرز، ازنا، نورآباد، پلدختر ، الشتر و چگنی فردا ۲۳ بهمن ماه در همه مقاطع بصورت مجازی و در بستر شبکه شاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص وضعیت سایر شهرستان‌ها نیز عنوان کرد: آموزش در شهرهای کوهدشت و رومشکان که وضعیت نارنجی دارند، پیش دبستانی‌ها ، مقطع ابتدایی و متوسطه اول هم غیرحضوری و در بستر شبکه شاد انجام می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش لرستان با اشاره به اینکه تصمیم گیری نهایی بر عهده ستاد استانی مقابله با کرونا است، گفت: این ستاد فردا تشکیل جلسه خواهد داد و آخرین تصمیمات و مصوبات آن در مورد نحوه فعالیت آموزش در مدارس استان اطلاع رسانی خواهد شد.

آموزش حضوری در مدارس کهگیلویه تعطیل شد

فرماندار کهگیلویه نیز گفت: به علت قرمز شدن وضعیت شهرستان مدارس تا اطلاع بعدی تعطیل است.

سید عبدالعزیز موسوی اظهار داشت: مدارس شهرستان به دلیل شیوع امیکرون تعطیل شد.

فرماندار کهگیلویه با تایید اعلام دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر قرمز شدن وضعیت این شهرستان گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا سویه اُمیکرون در شهرستان کلاس‌های حضوری در مقطع ابتدایی و مهدهای کودک متوسطه اول «راهنمایی» و متوسطه دوم از روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۳ تا اطلاع بعدی تعطیل است.

رئیس ستاد مدیریت کرونای شهرستان بیان کرد: این تصمیمات در راستای قطع زنجیره انتقال سویه جدید ویروس کرونا اتخاذ شده است.

وی با اشاره به قدرت بالای انتشار سویه اُمیکرون تصریح کرد: شهروندان برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس ضمن استفاده از ماسک فاصله گذاری اجتماعی را نیز رعایت کنند.

کلاس‌های درس مدارس شهرهای قرمز و نارنجی کرمانشاه غیرحضوری برگزار می‌شود

روابط عمومی آموزش و پرورش کرمانشاه نیز اعلام کرد: در وضعیت قرمز و نارنجی کلاس‌های درس تمام مدارس شهری در مقاطع مختلف تحصیلی از فردا (شنبه) به مدت یک هفته غیرحضوری و در بستر فضای مجازی شبکه شاد خواهد بود.

براساس اطلاعیه روابط عمومی آموزش و پرورش در وضعیت قرمز و نارنجی کلاس‌های درس دانش‌آموزان دوره‌های مختلف تحصیلی مدارس مناطق روستایی کم جمعیت با رعایت پروتکل‌های بهداشتی حضوری از فردا ۲۳ بهمن ماه برگزار خواهد شد.

این تصمیم براساس بررسی‌ها و ارزیابی اعضای ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا و گزارش‌های میدانی از افزایش مراجعه به مراکز درمانی و در راستای کنترل پیک ششم که با شدت بالای سرایت سویه اُمیکرون همراه است. اتخاذ شده است.

براساس این اطلاعیه در وضعیت زرد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و گروه بندی متوازن در مدارس با تراکم بالا، آموزش دانش آموزان به صورت حضوری است، در صورتی که در مدارسی دانش آموزان در بیش از یک کلاس با علایم کرونا وجود داشته باشند با تشخیص و پیشنهاد شورای مدرسه و تایید اداره شهرستان، آموزش آنها می‌تواند به صورت غیرحضوری در بستر شاد به مدت یک هفته ادامه داشته باشد.

به نوشته ایرنا، در وضعیت آبی هم آموزش مدارس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی حضوری خواهد بود و حضور عوامل اجرایی مدرسه برای پاسخگویی به دانش آموزان، والدین و ارباب رجوع در روزهای هفته الزامی است.

براساس رنگ بندی جدید وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی شهرهای کرمانشاه، اسلام آبادغرب، کنگاور، گیلانغرب، سنقروکلیایی، روانسر، هرسین و سرپل ذهاب قرمز و شهرستانهای پاوه، جوانرود، صحنه و قصرشیرین نارنجی و شهرهای ثلاث باباجانی و دالاهو از امروز (جمعه) در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، نزدیک به ۳۳۵ هزار دانش آموز و ۲۶ هزار معلم دارد که در بیش از چهار هزار مدرسه تحصیل و تدریس می کنند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: استان لرستان تعطیلی مدارس آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۳۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، الهام یاوری افزود: دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد ۱۶ تا ۱۷ اردیبهشت برگزار می‌شود.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد درخشان آموزش و پرورش گفت: در این نمایشگاه میزبان دانش آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کرده‌اند، هستیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش‌آموزان توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیاز‌ها را دارند.

یاوری گفت: از همه دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی را بیاموزند.

وی همچنین درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان ۴ دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه توضیح داد: سازوکار پرداخت هزینه تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است، اما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از ۴ دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت مبلغ تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعداد‌های درخشان تسهیل شود.

وی درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد خاطر نشان کرد: ۱۱۸ طرح در گروه دختران و ۱۱۹ طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی ارائه شده است که دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کرده‌اند و اکنون دستاورد‌ها را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان مدارس سمپاد آماده هستند تا گام‌های بعدی را برای پژوهش بردارند، همچنین ۲۰۰ نفر از مسئولان کشور برای بازدید از نمایشگاه دعوت شده‌اند.

یاوری افزود: طرح‌ها با مشخصات و اسم دانش‌آموزان در دفترچه‌ای معرفی شده است و به مسئولان دولتی ارسال می‌شود، همچنین بخش خصوصی هم می‌تواند این دفترچه را دریافت کند و امکان تماس شرکت‌های دانش بنیان با دانش‌آموزان وجود دارد.

همچنین مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در این نشست خبری اظهار کرد: برای پیشرفت به امید و برای امیدآفرینی به بازخوانی ومرور جلوه‌های پیشرفت در گذشته نیاز است.

مسعود بهرامی ادامه داد: تلاش براین است تا دانش‌آموزان به تدریس معلم و کلاس درس بازگردند همچنین بعد از اعلام نتایج امتحانات نهایی به تحلیل آن اقدام می‌کنیم، در گزارش مصداقی از عملکرد مدارس نداشتیم و نمی‌دانستیم، آیا کار معلم موثر بوده است یا خیر.

وی گفت: اکنون کلاس به کلاس گزارش وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان را داریم و در برنامه توانمندسازی معلمان به ما کمک می‌کنند.

دیگر خبرها

  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • آخرین وضعیت کهگیلویه و بویراحمد طی بارش‌های اخیر
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان